Arme Carice van Houten

Jensen zei precies wat ik dacht! Hij had het over Carice van Houten en hoe irritant hij haar vindt (zie Snafu afl. 2). Zij is een actrice die de laatste tijd erg wordt geprezen en in veel belangrijke Nederlandse films speelt. Jensen zei niet precies wat ik dacht trouwens, maar hij vertolkte wel het ongenuanceerde deel van mijn gedachten. Hij had ook een erg goed clipje van haar eigen Twitter-pagina.

Ze zit nu in de bloei van haar carrière. Ik zie haar wel eens op tv en dan doet ze zo blasé en zo onverschillig dat het vervelend is om naar te kijken (duidelijk geen sprezzatura). Geniet ze wel van de fase waarin ze zich nu bevindt? Want als ze hier niet van kan genieten, kan ze beter een andere levenskeuze maken dan het streven naar een succesvolle acteercarrière, want dat streven heeft ze bereikt!

3 reacties

 1. Martine

  Nou! Precies dit had ik vrijdagnacht met n vriendinnetje besproken. Dat ze werkelijk naar, verveeld en ongeïnteresseerd over komt tegenwoordig. Is ze het hele gedoe beu of is het een act?
  Is trouwens wel DE houding om achter de kassa bij C1000 te gaan zitten.

 2. Mich

  Carice van Houten is een mooi voorbeeld van een persoon dat na iets teveel media aandacht naast haar schoenen gaat lopen. Jensen vertolkt het op zijn manier, wat ik overigens prachtig vind. Het had zo’n mooi mens kunnen zijn als ze met haar beide benen op de grond had blijven staan. Zo had ze nog meer succes over zichzelf afgeroepen, maar door dit “sterren”-gedrag en haar vervelende quasi kunstenaars voorkomen graaft ze bij het Nederlandse publiek haar eigen graf. Dus Carice, flikker maar lekker op naar de states.

 3. Job

  Carish is een top atrice en ze is puur in haar doen en laten. Ze is geen voorgrond type, en ze loopt echt niet naast schoenen ze is zichzelf! Ze is mooi en niet gemaakt. Ze is slim en mooi. Jensen daarin tegen is een opervlakkige dikke pad en helaas daar houden veel nederlanders van. Carice verdient respect en eer. Ik vind haar de meest inhoudelijke mooie nederlandse actice ooit. Jensen is een domme pad die komt nog geen cm in de buurt van Carice van houten. Carice respect voor jou!

Reacties zijn gesloten.