bhwe bhwauw bhwe

Juul en ik logeerden bij mijn zus. We sliepen samen op een tweepersoonsmatras op de grond. ’s Nachts werd ik vaak wakker, omdat Juul steeds slapend omhoog tijgerde. Dat eindigde er dan in dat ze met d’r hoofd op de vloer terecht kwam en ging huilen. Maar het was heel fijn om dat lieve bolletje tegen me aan te voelen.

Om 5:50 uur werd Juul wakker. In haar slaapzak kroop ze naar mij toe en timmerde op m’n hoofd. Het was tijd voor een fles. De fles met pap ging er goed in. Erna heb ik haar verschoond en de slaapzak uitgelaten. Ze was heel vrolijk. Ik was de leukste attractie in haar neef’s kamer. Ze legde haar handjes op mijn hoofd en drukte zich omhoog. Ik had uitzicht op twee beentjes. Boven m’n hoofd hoorde ik: “Bhwe bhwe bhwauw bhwauw bhwauw bhwe bhwe” en ik voelde één handje op m’n hoofd slaan.

Al snel vond ik t weer tijd om te gaan slapen. Juul wilde niet meer op het matras in slaap vallen, dus heb ik de wandelwagen naar boven getild en 90 keer heen en weer gereden voordat ze in slaap viel. Dit noem ik ook wel ‘de grasmaaier’. Heerlijk rustig sliepen we nog tot 8:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *