geld, macht en sex

Mijn vriend heeft tijdens mijn vakantie de volgende obsessies bij mij ontdekt:

  1. Geld
  2. Macht
  3. Sex

Kortom, ik ben een prototype man.

1. Alles wat chique en duur is, trekt mijn aandacht. Fifth avenue appartementen met een luifel, een portier in apepak en naambordjes die eindigen met M.D. (dokters zijn blijkbaar heel rijk in New York). Ik heb een geïdealiseerd beeld van hele rijke mensen: alles wordt voor je geregeld, het leven gaat heel soepel, mooi huis, goede baan, interessante vrienden, heel veel comfort, luxe en glamour. Moet toch eens beseffen dat die mensen met precies dezelde problemen en onzekerheden worstelen als andere mensen met dát verschil dat ze het zich kunnen veroorloven een perfect plaatje aan de buitenwereld te tonen. Sterker nog, dat is misschien wel noodzakelijk om een dergelijke positie van rijkdom te bemachtigen.

2. Sterk zijn, spierballen hebben, overwicht hebben, kracht uitstralen; allemaal dingen waar ik me opvallend vaak mee bezig houd. Ik ben blijkbaar nog steeds in gevecht met de boze buitenwereld en de enge mensen die daarin rondlopen. Die enge mensen moet ik intimideren, want anders snappen ze niet dat ik heel belangrijk ben. (Dat snappen ze namelijk niet, omdat ik het zelf stiekem ook niet geloof!).

3. Veel libido en ik kijk graag naar borsten en naar mooie vrouwen en mooie mannen. Mooie mannen waren er niet echt in NY, tenminste, af en toe waren er wel van die gespierde mannen met een mooie kop die uitstraalden: I’m a handsome guy, maar ik val totaal niet op van die mainstream figuren. Ik val soms wel op mainstream meisjes, maar dan moeten ze wel een zekere oprechte speelsheid of zwoelheid hebben en dat hadden helaas maar weinig New Yorkse vrouwen, ik vond ze heel neppe maniertjes hebben.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>